contact@kaliu.es

Si voleu desconectar durant una setmana,

Si voleu desconectar durant una setmana, a Kaliu esteu al lloc indicat. Sol, mar, camps, vinyes, antics pobles de l’interior: d’aquesta manera el dejuni no és difícil. Estupenda setmana de dejuni, molt recomanable.

 

(traduït de l’alemany)

Eva Valuc
Österreich
Un somni de primavera

He estat fent molts retirs de dejuni, però ara el dejuni combinat amb senderisme és dels meus favorits.
Els sucs i les sopes eren sensacionalment bons, les rutes de senderisme planificades amb prudència i varietat.
Estar al costat del mar ia Espanya a la primavera és meravellós.
relaxació máxima, estic saludable i plena d’energia.Salutacions, Doris

traduït de l’alemany

Doris Reiter
Wien, Österreich
Dejuni i Senderisme

Al març del 2018, vaig passar una setmana com a participant el el retir de dejuni. Va ser una experiència meravellosa, una gran sensació amb una gran guia de dejuni. Gràcies Simone.

(traduït de l’alemany)

Sandra D.
Chemnitz Germany
Una setmana genial

Puc recomanar una setmana de dejuni amb Simone com a guia de dejuni a tothom. És simplement genial en aquest bell lloc. Teníem un clima perfecte i Simone va planejar tot perfectament. Per a preguntes, ella sempre va estar disponible i va configurar el seu programa d’acord amb els desitjos individuals. En aquest gran paisatge, el dejuni no és de cap manera una privació. La meva primera vegada, però certament no l’última. Però llavors només amb Simone, un cop Kaliu, sempre Kaliu👍.

(traduït de l’alemany)

Daniela Seifert
Dankerode, Deutschland
Energia i vitalitat

L’experiència de la setmana de dejú amb l’acompanyament de la Simone va ser extraordinària. Era la primera vegada que feia dejú i no ho tenia gens clar, però els consells i el guiatge de la Simone, i els seus sucs ho van fer tot molt fàcil. I fer-ho en grup també. La sensació d’energia i de vitalitat que vaig experimentar va ser increïble. És com si fessis un resset. I les passejades pels entorns naturals del Baix Penedès van ser una meravella: per la platja, entre les vinyes… Una experiència 100 per 100 recomanable!

Helena Mesalles
LLeida
Així que també es poden fer vacançes de relax

Dejuni i senderisme a Catalunya: ho vaig fer. El lloc Coma-ruga ofereix tot el necessari per a la relaxació activa. El mar a la porta, els senders a la volta de la cantonada. Vam ser un petit grup de dones que, com jo, van experimentar l’aventura de dejuni per primera vegada. Ser capaç de combinar el dejuni i caminar junts era perfecte per a mi. No podia imaginar-me un sense l’altre. Tu, la nostra guia del dejú Simone immediatament em vas donar la sensació d’estar en bones mans. M’agrada recordar les variades excursions i els sucs frescos i deliciosos que teníem quan ens vam aturar en una bona zona de descans. Les conferències de la tarda em van fer comprendre l’important que és que el cos i l’ànima tinguin un descans de tant en tant. Voldria repetir això. Et desitjo sempre participants agradables i satisfets.

(traduït d’alemany)

Monika
Sachsen